Fiteducation Romania

Fiteducation Romania este bucataria noilor antrenamente, este destinatia pentru studiul miscarii. Nimic nu este intamplator sau derizoriu. Acest spatiu este dedicat celor care vor sa isi identifice limitele prin executarea unor miscari libere, prin imbinarea gesturilor atletice din mai multe sporturi, fara constrangerea aparatelor de sala sofisticate. Antrenamentul atletic functional este compus din exercitii, care au ca principal scop autocontrolul corpului si este definit de ambitie, transpiratie si adrenalina.

Personal Training & Small Group Training

Sistemul antrenamentelor atletic functionale s-a nascut in mod natural ca o alternativa la antrenamentele clasice care s-au dovedit a fi incomplete, plictisitoare, repetitive si cu un grad scazut de eficienta.
Programul propune o instruire la 360 de grade care va conduce la o capacitate totala de autogestionare a corpului cu rezultate estetice rapide si vizibile.
Antrenamentul atletic functional este compus din exercitii care au ca principal scop autocontrolul corpului.
O parte dintre beneficiile acestui tip de antrenament sunt :
• antrenament de mentinere complet
• dezvoltarea echilibrului interior
• imbunatatirea cunostintelor sportive
• cresterea stimei de sine

Colaborare cu Societati

Viata sedentara este primul motiv al cazurilor de moarte pe plan mondial. De aceea incurajam practicarea sportului si activitatilor fizice oferind programe dedicate societatilor si firmelor care considera ca sportul poate ajuta in eficientizarea activitatilor proprii.

Orar :

Luni - Vineri : 08:00 - 20:00
Sambata : 08:00 - 12:00
Duminica : Inchis

Rezervari si Informatii :

Tel. : 0721 550 902